Fonnfjell telt fra Helsport har god design

fonnfjellFonnfjell telt fra Helsport er et utmerket telt for alle som liker å tilbringe tid i skog og mark, enten det er fiskere, jegere, idrettsutøvere, eller andre som bare liker lange turer og overnatting ute.

Teltet Fonnfjell utmerker seg med sin spesielle og gjennomtenkte design. Det er et tunneltelt, men med en stor åpning på siden. Her er det to stenger som eventuelt kan skiftes om til en baldakin. Dermed er du sikker på å være trygg selv under vanskelige værforhold. Du får et stort område “innendørs” å boltre deg på, lage mat, eller hva det skulle være. Her er det god plass til liggeunderlag og soveposer, og teltet har store lommer innvendig som gjør alt veldig oversiktlig og praktisk. Det oppstår ikke rot og overoppfylling i et slikt telt som Fonnfjell.

Der du går inn i Fonnfjell er det myggnetting, som både holder den irriterende myggen ute og samtidig sikrer god ventilasjon inne i teltet. Du kan dermed oppholde deg der lenger enn det som ellers ville vært komfortabelt, og trenger ikke å gå ut for å få frisk luft. Ventilasjonssystemet kalles Helsport AirFlow.

Helsport har utviklet en egen stangkopp, og bruker fargekoder på stengene for at de skal være lette å organisere og distribuere. Så snart du skjønner fargekodene vil oppsett av teltet fremstå som selvforklarende.

ER MATERIALENE I FONNFJELL PÅLITELIGE?

For å holde Fonnfjell fast og stramt uansett vind og vær er den ytre delen av teltet utført i et polyester utviklet av Helsport, kalt Helsport Rainguard. Du kan også få en flammesikker versjon som gjør at du kan tenne bål inne i teltet. På innsiden av teltduken er materialet også polyester, men dette er silikonimpregnert og puster godt selv om det er vannavvisende. Den store fordelen med polyester er at det ikke tar til seg vann.

Alt i alt er Fonnfjell et nærmest genialt telt der designen er så bra at du kan konsentrere deg helt og fullt om dine friluftsaktiviteter og -opplevelser.